Tour de WTF 2013

Toistakymmentä motoristia ympäri Suomen lähtee viikon roadtripille Norjaan. Lähtöpaikkana Turku ja saapuminen samaan kaupunkiin viikkoa myöhemmin väsyneenä ja toivottavasti hymyillen. Tämä blogi käsittelee osanottajien valmistautumista reissuun sekä päivityksiä reissun aikana matkan varrelta.

Idea sai alkunsa viime talvena ilmeisesti Iiron nettikommentista. Lumipallo lähti pyörimään ja noin vuorokauden sisällä lähtijöitä oli toistakymmentä. Suuri määrä osanottajia johti kuitenkin siihen, että mielikuva reissusta oli osalla erilainen kuin toisella osalla. Pienempi porukka lähtee lyhyemmälle reissulle pohjoiseen ja suurempi lössi halusi etelään. Näistä blogi käsittelee nimenomaan Etelänorjan reissua joka varsinkin Oulun seudulta katsottuna on kaikin puolin järjetön. Matkakelvottomilla pyörillä 620km Turkuun tapaamaan etelän porukka, autolautalla yli, 600km suoraan Lillehammeriin... WTF? Siitä kai se reissu nimensäkin sai.

Nykyään varmahkoja osallistujia on kymmenen, joskin toivo elää, että ainakin 11 lähtee ja porukasta saadaan niin kirjava kuin suinkin.  Mukaan tulee silloin myös yksi kovimmista touringvehkeistä kätevästä lähtöpaikasta: pomminvarma 1098 Ducati Rovaniemeltä. Ducatin sähköt ja Norjan vakaa sää. Ai että.
0 kommenttia:

Lähetä kommentti