maanantai 15. heinäkuuta 2013

Päivä alkoi aikaisin laivan saapuessa Tukholmaan  6.30 naapurimaan aikaa. Aamupalana toimi tax freesta ostettu sokeripitoinen shitti ja kofeiininarkkareille tämä tuotti ongelmia.
Ensin välivaatespeksaus ennen ulostautumista johti Mikon repun unohtamiseen laivaan, jonka Valtteri hoksasi ja poimi mokoman talteen. Rojujen korjailun jälkeen päästiin matkaan ja Iiro yhdessä Simon kanssa veti letkan komeassa solmussa miten sattuu ulos Tukholmasta.
 Upean moottoritiepaahtamisen jälkeen alkoikin sataa ja sadevaatejumppa sai alkaa. Toni nautti eniten erittäin istuvan sadehaalarin pukemisesta, muut suoriutuivat yksin vähemmin voimasanoin. Siihen vielä hätäaamiaisen yhteydessä maailman pahimmat sumpit ja päivä näytti synkältä.


Siitä se kuitenkin parani. Mutkapätkää oli speksattu reitille mukavasti ja sadevaatteistakin päästiin pikkuhiljaa eroon.SD:n nesteytysta
Sekoilua moottoritieliittymassa

Rautatieasema @ Lillehammer

Lillehammerin hotla

Paikallinen Irkkubaari


Simon dukesta katoaa jäähdytinnestettä ja Mikon äänenvaimentimesta katkesi yhtä vaille kaikki päätykartion popniitit.Voi olla, että seuraavassa majapaikassamme ei ole nettiyhteyttä, mutta yritämme päivittää myös blogia Geirangerin kupeesta mökiltä. Jos joku jaksaa saunapaljusta nousta.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti