perjantai 5. heinäkuuta 2013

Oma henkilökohtainen reissuni etenee lähes aikataulussa. Eilen saavuttiin helteiseen Milanoon, ja tänään on pyöritty jalkapatikassa päivä täällä (krapula ja +36 lämmöt ulkona ei muuten oo hyvä sekoitus). Reitti on tähän mennessä noudattanut suunnilleen tätä uraa. Huomenna pitäisi tehdä seuraava siirtymä, ja viikon päästä näihin aikoihin pitäisi olla Hollannissa, pyörä huollettuna. Jos kaikki menee hyvin, olisi siitä ainakin teoriassa mahdollista heilahtaa vielä "ajoissa" Lillehammeriin liittyäkseni Tour de WTF:n porukkaan.. Hieman epätodennäköiseltä näyttää tällä hetkellä että miehestä löytyisi ruutia & aikataulu pitäisi. Mutta tälleen pikku teaserina voisin heittää muutamat kuvat matkan varrelta.
Reissun ehkä huikeimmat maisemat.
Samoilta tienoilta alaspäin johtava panssariura..

Lake Garda, oli muuten livenä kauniimman värinen kun kuvassa.
Alppien ylitys tarjosi kyllä todella mahtavat maisemat, jotka vetivät helposti vertoja Norjan vastaaville. Esimerkkinä tuo Bikers point Edelweiss Peakillä, Grossglocknerin maisemissa. Neulansilmiä on muutenkin reissussa riittänyt, itsellä vaan tuntuu olevan joku jäätävä hartialukko päällä ja ajan "kuin vanha mummo". Mutta kai se on "better safe than sorry" ja toisaalta tulee nautittua maisemista ihan eri tavalla kun ei tarvitse vetää ihan rajoilla. Jotenkin nuo laukut tekee sellaisen psyykkisen ongelman että pyörä tuntuu muka kauhean leveältä, ja hankalalta käsitellä, vaikka oikeastaan mitään eroa laukuttomaan pyörään ei ole (tai ainakaan sitä ei meikän ajotaidoilla & -tyylillä pitäisi havaita).


Ehkä hieman yllättäen myös Italian puolelta löytyi läjäpäin komeita maisemia, suurimman osan kuvauksesta hoiti tosin matkakaverini Petri, itse keskityin lähinnä hikoilemaan ja hajoamaan 30 ylittävään lämpötilaan. Hauskasti Garda järven rantaa etelään ajaessamme törmäsimme (ei kirjaimellisesti) yhteen .ORG tuttuun, jonka kanssa sitten pistäydyimme kahvillakin. Nyt ois aika painaa taas päätä tyynyyn että jaksaa huomenna tuupata Ranskan puolelle jossa odottelis ylihuomisen puolella insinööritaidonnäyte Millaun sillan muodossa. Katotaan josko taas jossain välissä jaksaisin päivitellä tännekin statusta..0 kommenttia:

Lähetä kommentti