maanantai 22. heinäkuuta 2013

Heti aluksi täytyy myöntää että allekirjoittanut oli ennen reissuun lähtöä hieman skeptinen matkan sujuvuuden suhteen näinkin isolla osaanottajamäärällä. Reissuja kun on tullun tehtyä tätä ennen vain yksin, veljen kanssa kahdestaan ja joskus on mukana ollut myös (työ)kaveri. Oman mausteensa toi sekin että kaikki reissulle osallistuneet olivat minulle tuntemattomia. Mutta tämä oli loppupeleissä aivan turha huoli, kiitos siitä kaikille tourille osallistuneille, mahtavaa porukkaa kerta kaikkiaan. Mitään ylimääräistä narinaa ei ollut ja kaikki sujui ainakin omasta mielestä ilman suurempia ongelmia.

Kokoontuminen sataman lähistöllä


Sää ei omalta osalta yllättänyt koska aiemmilla reissuilla on nähty Norjan sään sekä parhaimmat että paskimmat puolet, mutta kyllä itseäkin hieman harmitti siinä vaiheessa kun Rukan hanskat eivät pitäneetkään vettä ja joutui ajelemaan puoli päivää märillä käsineillä. Muuten varusteet toimivat hyvin eikä muuta moitittavaa niiden osalta oikein löydy, tai no, mitä nyt pyörän sivulaukut näyttivät kutistuvan päivä päivältä koska haitarimallisia laukkuja piti laajentaa joka aamu :-p

Matkamopo


Pyörä toimi kuten piti ja mitään ongelmia sen suhteen ei ollut, myös renkaat (Misukan Power SuperSportit) jotka tuli asennettua juuri ennen reissua toimivat hyvin myös kylmässä ja sateisessa säässä ja 3500 km jälkeen ne ovat edelleen hyvässä kunnossa.

Pauli ja Simo ovat jo kiteyttäneet oleellisimmat tapahtumat reissupäiviltä joten en rupea luettelemaan samoja tapahtumia uudelleen vaan totean vain lopuksi että todella hieno reissu josta suurin kiitos kuuluu reissuporukalle. Seuraavaa odotellessa, olisiko se sitten - Tour de WTF : part deux, "Mitä vittua nyt taas"

-Benkku


0 kommenttia:

Lähetä kommentti