tiistai 23. heinäkuuta 2013

Revit ACID H2O, NITRIC H2O sadehousut ja sadetakki:
- toimivat Mikon päällä luvatusti. Pitivät täydellisesti vettä, olivat helpot pukea myös MX-kenkien yli, helpot pakata ja näyttävätkin siedettävältä. Erillinen takki oli mukava kätevä lämmike vilun yllättäessä kuivassa ja koleassa. Erikoisuutena valmistaja toimitti kotiin turvaliivin postitse jälkikäteen. Myyjäliike ei tätä tiennyt, joten lienee Revit:n kampanja tai normaali tapa toimia. Takissa on muuten kaulukseen rullattava huppu.

  

Kappa TKW 745 reppu:
-mitään 5/5 tämä ei saa, koska ei ole erityisen kätevä mp-käytössä vaan lähes normaali pieni rinkka. Toisaalta irtoremmit teipattuna haukkuu reilun 50e hintansa edestä, kun kyseessä on kuitenkin pääosastoltaan 100% vedenpitävä reppu. Pieneen ulkotaskuun menee vetskarista vesi, mutta näin tunnustaa valmistajakin.

Bags Connection / KTM powerparts putkikassi:
-4/5. Emme saaneet näihinkään reikiä reissussa ja kamat pysyivät kuivana. Mikään äärettömän kätevä kassi ei ole avata,  sulkea, kiristää ja kiinnittää, mutta vaikea siitä olisi parempaakaan tehdä. Tympeintä oli sitoa kiinnitysremmien liikoja, etteivät osu pakariin tai hakkaa muuten koko ajan. Kätevintä oli kassin täysin vapaasti säätyvä koko ja muoto. Hintansa väärti ehdottomasti. KTM brändätty on toki 5/5, koska siinä lukee KTM.

Held Mistral II sadetakki ja Held Aqua sadehousut
- pitivät Benkun kuivana koko reissun ajan. Huonosti heijastinmateriaalia ja takin hihoja lukuunottamatta asukokonaisuuden näkyvyys sateisessa ja sumuisessa säässä ei ole ihan parhaasta päästä. Hintaa setille kertyi kohtuulliset 70 euroa. Arvosana 4/5


TCX Competizione S Gore-Tex ajosaappaat
- Vaikka TCX:ää haukuttiin jossain listalla niin yllä mainitut saappaat kuitenkin toimivat ja pitivät veden ulkona. Sekä Valtterilla että Benkulla oli kyseiset saappaat ajossa ja kummallakaan ei moitittavaa toimivuuden suhteen. Saappaat narisevat jonkin verran uutena ja joku koki ne raskaaksi jalassa joten niistä piste pois eli 4/5. Tarjouksessa saapasta on saanut 199 eurolla joten ihan hintansa väärti.


Storm Motor:
-Mukava kun on paikka mistä saa työkalut tarvittaessa pieniin remppoihin. Tällä kertaa kiristettin ketjut ja vaihdettiin hyllystä löytynyt ajovalopoltin.
jatkuu jahka joku ehtii...

0 kommenttia:

Lähetä kommentti