sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Ennoo vielä kirjotellu mitään tänne blogiin mutta avataampa tätäki hommaa vähän... Tuo otsikko ei varmasti hirviästi asiaa avaa monelle mutta siitä saattaa äkkinäisempi arvata että Norja on kyseessä.


Aikasempina pyörinä ollu nipullinen kyykkyjä (GSX-R,  pari Firebladea) jne paskaa mutta nyt ajelen -06 vuosimallin SuperDukella. Viime viikolla tuli ostettua tommonen kilometrejä lasissa noin 30 000 ja niistä oon itte ajanu noin 300 enkä hetkeäkään oo katunu ostosta! Seuraavana päivänä se piti osiksi purkaa ja tehä mieluista. refer to http://luikki.1g.fi/blog/43/Superduken+p%C3%A4ivityst%C3%A4+mieluisaksi/Tourinkikäyttöön tää varmaa tämmösenään sopii helvetin huonosti. Katotaan että minkälaista tarakkaa joudun tuoho hitsaamaan että tavarat saadaan kulkee mukana. Mikko tilas mulle ton saman laukun mistä se ylempänä mainostaa, että ainakin se ja selkäreppu tulee olee mukana.


Homman nimi tiivistettynä; kaksitoista toinen toistaan tyhmempää jätkää ympäri Suomen kerääntyy Suomen paskimpaan kaupunkiin odottelemaan laivaa Tukholmaan. Alla on 10 kpl maailman epäluottavimpia moottoripyöriä mitä ei edes hulluimmissa unissaan halua käyttää tourinkiin. Noin 3500km Norjaa odottaa... what can possibly go wrong..?

0 kommenttia:

Lähetä kommentti