sunnuntai 16. kesäkuuta 2013


Enää 29 päivää Tourin alkuun ja pikkuhiljaa pitäisi kamaa alkaa kasaamaan infernaalista ajosuoritetta varten. Pyörä on luonnollisesti myös myynnissä, siltä varalta että joku ostaisi. Ei tällä kuitenkaan niin hirveesti huvittais ajella 2700km viikossa. No, kiertoon lähtee viimeistään reissun jälkeen.

Tässä pieni yleiskatsaus reitistä. Suunnitelma erittäin ilmava ja tulee muuttumaan huonon sään tai pyörien (Kotarien) hajoamisten vuoksi. En myöskään ole täysin luottavainen Ducatien ominaisuuksista vesisateessa. Ja sehän on varma, että tuolla reissulla sataa.Omalta osalta ainoa ostos reissua varten on ollut Jofaman pienempi perälaukku. Tilavuus 42 litraa, lämpösuojattu pohja, muutama remmi ja vedenpitävä sisäpussi. Hintaa oli Vantaan Bikeworldissa 79e ja oli sopivasti viiminen kappale mitä löytyi hyllystä. Istuu hyvin kotkan perseeseen ja repun kans varmaan  ihan onnistunut duo.

Toinen tärkeä ostos mitä listalta löytyy on uudet kumit. Tai kai tälläkin takasella vielä yhen tourin kävis pyörähtään.Muutenhan tuo peli tuntuis olevan ihan iskussa. Takavilkut vois ehkä vaihtaa parempiin, mutta muuten saa kelevata.


Kelipäivitys 1, hyvältä näyttää Tukholma - Lillehammer etappia ajatellen keli. Nämä ennusteet on absoluuttinen totuus, eikä tule muuttumaan.

    Tukholma 14.-15.7.                                          Lillehammer 14.-15.7.
     


0 kommenttia:

Lähetä kommentti