perjantai 21. kesäkuuta 2013

Mä olen se tämän tourin toiseksi epävarmin lähtijä (Jessen jälkeen). Pitäis ajaa 6200km ympäri eurooppaa ensin (http://goo.gl/maps/aUW98 jotain tollasta) ja sitten päälle tämä touri. Kokemusta pitkistä reissuista kyllä löytyy ja pyöräkin on matkantekoon sopiva lehmä. Kapuloita rattaisiin heittää aikataulu, tekee todella tiukkaa ehtiä Norjaan silloin kuin Tour de WTF starttais.. Nojoo, ja oman osansa kyllä myös kuskin edellisistä vuosista huomattavasti heikentynyt fyysinen kunto.

Pyörähän tosiaan on tuo kuvan Kawa ZZR 1400, varustettuna hyvin pitkälti matkantekoon, kaksi Kapan kovaa sivulaukkua á 33l ja Bags-Connectionin 21l (laajennettavissa siis 21l asti) tankkilaukku riittävät todistetusti reiluun kahden viikon reissuunkin.Ja toki varustukseen kuuluu ketjurasvari jolla saa sotkettua jokapaikan, varsinkin kun se otti ja hajosi tässä just keväällä.. Myös TomTom Riderille löytyy teline ja sähköt, jotta eksymisestä voisi syyttää huonoa navia.

Eipä tässä, sen näkee sitten lähempänä miten käy. Mielelläni lähden mukaan jos kelit ovat kohdallaan (tuo kuva on muuten otettu Oslossa, ja +31 lämmöissä) ja vaan ehdin. Toisaalta jos 7pv ennuste lupaa pelkkää vesisadetta ja en ehdi levähtää edes hetkeä Oslossa niin voi olla vähän tiukassa. Hienoa maisemaa ja tietä Etelä-Norjasta kuitenkin löytyy ja en epäle hetkeäkään etteikö tästäkin reissusta tulisi ikimuistoinen, kävi miten kävi.0 kommenttia:

Lähetä kommentti