sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Moro vaan. Eläissäni en ole blogiin kirjoittanut vaikka tekstiä on tullut tuotettua erinäisiin paikkoihin uskomaton määrä, useimmiten nimimerkin mjtee, takaa. Tosiaan Norjaan tarkoitus lähteä ja vielä siihen päähän maata, että kurjuus on Oulusta katsoen maksimoitu tuolla yli 600km alkuetapilla Turkuun. Pyörä on minulla tourinkiin loistavasti soveltuva supermoto, jonka 10cm leveä kakkosnelonen tuntuu varmasti upealta koko reissun.
Pyörän suhteen mietintää aiheuttaa lähinnä takarengas. Siinä on jo nyt kuukautta ennen starttia selvää kanttia keskellä ja paineilla täytyy pelata, että se 3600km reissun menee. Vaihtehtona kuluttaa jokin halpisrengas reissulla ja laittaa tuo nykyinen takaisin reissun jälkeen. Ai niin - en ole vaihtamassa pyörää reissun alla tahi myymässä sen jälkeen kuten joka muu nulikka tuntuu tekevän...

Tavaran kantoon on apuvälineenä 30l vedenpitävä reppu, joka oli testissä jo yli 8kg painolla Oulu - Veteli - Oulu aiemmin kesällä. Tuntuu vain paikallaan raskaalta, ajossa menee huomaamatta. En silti suosittele tätä reppua muuten kuin edullisen hintansa vuoksi - olkainsysteemit kiristyksineen eivät ole helpoimmasta päästä vaan muistuttavat normaalia rinkkaa. Irtoremmejä piti esim teipata. Moottoripyöräkäytössä saisi pukeminenkin olla helpompaa kuten Kriegassa.


Kaveriksi reppu tarvi lisätilaa, joksi päätettiin tilata porukalla R.M Heinolta 4kpl Bags Connectionin putkikassia á 65e posteineen. Valitettavasti toimittaja pisti jännitystä ilmaan ilmoittamalla, että kassia saadaan vasta 2-3 viikon sisällä. Tiettävästi kassi on sama kuin KTM:n powerparts-kassi.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti