tiistai 18. kesäkuuta 2013

Noniin! Tässäpä se sitten menee omakin blogineitsyys. Kevät talvella joku porukasta heitti ilmoille idean että  lähdettäisiin moottoripyörillä Etelä-Norjaan. Eipä tuota kauaa tarvinnut miettiä osallistumista, suin päin mukaan vaan. Rakas ystäväni KELA koitti pistää kapuloita rattaisiin 2300 euron opintotukien takaisin perintälaskulla vuodelta 2011, mutta pieleen meni! Edelleen ollaan tourille lähdössä. Pyöränä mulla on varmaan koko porukasta "eniten" touring pyörä, eli K8 Hayabusa. Mittarissa nyt n. 37tkm.


Lyhkästä tourinkia ( Oulu-Kajaani ja Oulu-Pudasjärvi ) oon ajellu ihan vaan tavallinen dakinen reppu selässä, mutta nyt kun oltaisiin lähdössä viikon reissulle niin kuljetuskapasiteettiä oli saatava lisää. Niimpä tuli hommattua paljon kehuja saanut ko. pyörään soveltuva SW-Motechin laukkuteline ja sille kaveriksi 39L Givin takalaukku. Suhteellisen edullisesti ko. setin sain kiitos Tori.fi:n ja busanistit.org foorumin aktiivisen porukan, tuli koko setti maksamaan 120€.


Teline itsessään on todella jämy ja istui busaan kuin nakutettu. Hetken asentelun jälkeen olin aivan varma ettei mukana tullutta laukun sovitelevyä voi saada telineeseen kiinni ilman reilumpaa modaamista, mutta niin se vaan tovin pyörittelyn jälkeen löysi paikansa ja kiinnittyi ihan alkuperäisiin kiinnikkeisiin. Eihän se kaunis ole mutta, kylläpä vaan kemoraan lähtiessä sai kehuja hieman kateellisilta vaikuttaneilta KTM miehiltä reppuineen!

  

Yksinään tuon laukun 39L kapasiteetti ei vielä viikon Norjan reissulle mielestäni riitä vaikkakin melko hyvin se vetää tavaraa järkevästi pakattuna. Aluksi ajattelin hommata selkään vielä Kriega 25 tai Kriega 30 selkärepun, mutta ajamisen mukavuun ilman selkäreppua vei voiton ja tilasin parin muun Oulun poijjaan kanssa Bags Connectionin veden pitävän putkikassin, josta Mikko aiemmin jo kirjoittelikin. Vajaa kuukausi enää WTF Tourin starttiin! Seuraavaksi matkavalmisteluiden listalla olisi pyörän huoltoa. Luultavasti ketjut ja rattaat menee vaihtoon ja muutakin pientä huoltoa on varmasti luvassa, mutta niistä myöhemmin.


1 kommenttia:

  1. Ja kuinkas sitten busalle kävikään, kun siitä muutama myyntikuva napattiin :))

    VastaaPoista